5.s monsutreeni

Tänään jälleen mondioringtreeneissä. Mukavana uutisena että päästiin pois koeajalta ja saatiin vakkaripaikka ryhmään 🤗

Ainaa on kyllä pakko vähän kehaista! Pikkuakka on pessyt veljensä 6-0 tässä lajissa. Kestää kuormaa, on äärettömän innokas, puree hyvin eikä turhia pörräile purussa. Vaikka Aina on alustavarmakoira, sille aiheuttaa pikku propsuja se että tassujen alle joutuu liina tai tulee jotain “tavallisuudesta” poikkeavaa. Ei toki irtoa purusta mutta lähtee lähinnä lentoon 😅 Totolla itseasissa samaa havaittavissa.. en kyllä muista että Goalla olisi moisia juttuja ollut?! 🤔

Tänään tehtiin transporttia ekaa kertaa, pakoa ihan isojen koirien tavalla sekä ensimmäinen väistö keppihyökkäyksessä.

Toto kävi ennen treenejä tekemässä jälleen häiriötottista. On se jännä ötökkä.. kun ollaan töissä, ollaan töissä eikä välitetä muista koirista tuon taivaallista. Mutta siviilissä sitten ollaan häntä pörhössä vastaantuleville koirille 🙄

Puruissa tehtiin nyt se päätös että Toto saa “tulla ylös”. On sitä tehnyt poliisilla ensimmäiset 1,5v ja se on sille huomattavasti luontaisempaa kuin alas pureminen. Jos pikku hiljaa pääsisi treeneissä jollain tasolla eteenpäin.

Pikainen käynti puntarissa osoitti että Toto on ottanut 2,5kg massaa täällä ollessaan. Vielä kun tuohon kasvattaa kunnon lihakset päälle niin kyllä siitä lähemmäs 30 kiloinen mörssäri tulee. Nyt siis 27,9kg.