Montsutreenit jatkuu

Ollaan nyt muutama kerta päästy treenailemaan mondioringia.. treenit siirtyivät sisätiloihin joten mikäs siinä on perjantai-iltaa vietellessä 🤗

Tänään otin sitten iiiison askeleen ja menin treenaamaan Totolla tottista muiden kanssa halliin. Pakko sanoa että hieman jännitti miten se keskittyy mun kanssa tekemiseen kun vieressä treenaa tervu-uros ja malinarttu. Vaan mitäpä sitä turhia murehtimaan. Toto oli niin messissä, teki niin mun kanssa töitä ja oli niin olevinaan hommissa ettei tosikaan! Ihan superia 💝

Processed with MOLDIV

Myös Aina kävi tekemässä tottista ja sekin hienosti keskittyi mun kanssa touhuiluun, seuraamisessa mentiin eri pintojen yli, Aina työnsi palloa mennessään ja muutenkin oli eripätevänä.

Aina kaukokäskyissä

Puruissa Toto kävi ensin. Työlistalla oli ohjaajan puolustus sekä vartiointi ja siitä paluu.. mikä ei kyllä onnistunut ollenkaan. Saatiin siis yksi asia työlistalle 🤓 OP:ssa Toto teki ensimmäiset itse spinnailut, eli vaikka mä pysyin pakoillaan, se pyöri peruuttaen mun ympäri. Malttia puremiseen oli myös enemmän kuin edellisellä kerralla.

Toto puremassa takkiin

OP:ssa kättely

Toto pätevänä

Ainan kanssa aiheena oli hyökkäys sekä paontorjunta. Ensimmäistä kertaa molempia ja eipä neito siitä ollut millänsäkään, toimi niin kuin piti 😀 Enemmän oli ohjaaja kädetön kun niin paljon uutta asiaa tuli enkä oikein joka kerta tiedä miten missäkin tilanteessa pitää toimia. No tässä sitä opetellaan 😊

Aina vaudissa

Ensimmäiset paontorjunnat