BH Aina

Tänään sitten Ainan kanssa bh-kokeessa. Ensimmäinen omalla kasvatilla tehty tulos. Oltiin ensimmäisenä paikkamakuussa. Meidän parina oli tervueren joka käyttäytyi sen verran epävarmasti ja aika meni kaiken maailman häröilyyn että tuomari keskeytti sen suorituksen. Onneksi sillä hieman pelotti olisiko se paikkamakuussa edes pysynyt. Kesken oman suorituksensa kävi mut haukkumassa kun seison selin Ainaan. Onneksi vain mut eikä Ainaa….

Aina oli hyvissä tiloissa koko kaavion. Hieman ehkä tasaantui loppua kohden mutta tykkäsin. Jäävät ei videolla ole, mutta muuten todistetusti ollaan oltu paikalla 😁 On se aika kultakimpale tuo ötökkä 😘

Suvi ja Aina olis tulossa tottelevaisuus suoritukseen :D kuva Silja Väisänen

Ready to rock? kuva Silja Väisänen

Vähän keulii… kuva Silja Väisänen

Vire säilyi.. kuva Silja Väisänen

Liikkeestä istuminen, kuva Silja Väisänen

Liikkeestä maahan, kuva Silja Väisänen

Voi muru me tehtiin se! kuva Silja Väisänen