Metsätreeneissä

Päästiin Nooran kanssa tekemään kunnon metsätreenit kun saimme molemmat muksut hoitoon. Ensin tehtiin kaikille ruudut. Saana pääsi tekemään ensin ja niin vain mummeli alta viiden minuutin kiikutti kaikki esineet takaisin. Kerran kun on oppinut niin mihin se taito katoaisi.

Saana lähdössä ruutuun

Esine löytynyt ja kovaa takaisin

Saanan jälkeen Lyyli (Tyylitaju) kävi tekemässä oman ruutunsa ja hienosti palautteli kaikki kolme esinettä Lyylikin ?

Lyyli ruudussa

Toto oli vuorossa seuraavaksi. Mielenkiintoista kyllä tehdä sillä treenejä kun ei tiedä mitä sille on aikaisemmin tehty ja millä muotoa. Niinpä aloitimme ruututreenit aivan kuin tekisin ne pennulle ekaa kertaa. Vietiin yhdessä esine, lähetin hakemaan. Sama uudelleen ja kun kaksi ekaa palautui niin hienosti niin Noora kävi viemässä kolmannen, Totohan nouti senkin.

Katso Toto, siinä esine..

Esine löydetty ja paluumatkalla :D

Luovutukset ei ihan kunnossa ole, mut mennään niillä mitä koira tarjoaa :D

Aina teki ruudun viimeisenä. Nyt näkyi se että skidi on heitellyt sille palloa, joka on jäänyt puuhun. Aina etsi esineitä yläilmoista. Tarttee vaan käydä tekemässä nyt ruutua sille, että ymmärtää pitää nokan maassa.

Reippaana lähdössä

Täälläkö ne ovat?

Ruutujen jälkeen ajettiin jäljet. Toton jälki oli vanhentunut 1h 20min, siellä oli 6 esinettä, muutama 90° kulma sekä yksi 45° kulma. Itse jälki nyt ei ollut kuin 440 metriä pitkä, mutta se ei menoa haitannut. Janan opettelu ja Toto on jäljen osalta valmis metsäjälkikokeeseen ?

Aina ajoi aivan superjäljen! Se oli tarkka ja ilmaisi kaikki kepitkin äärettömän hienosti! Olen enemmän kuin tyytyväinen suorikseen! Jana ei Ainallakaan vielä ole valmis, mutta nostaa jäljen kohdalle päästyään ja ei ole kertaakaan lähtenyt takajäljelle. Tänään jälki oli 410 metriä, 6:lla esineellä.

Aina jäljestää

kuva Noora

Veli ja sen toinen sisko, Toto & Lyyli