JAUlla

Päästiin pitkästä aikaa tänään JAUlle aksaamaan. Essi ystävällisesti lähti liikuttamaan mun koirat kun mullahan ei edelleenkään ole treenioikeutta sinne(kään) halliin. Toto aloitti ja teki kaksi kierrosta. Ihan mieletöntä nähdä kuinka se lähti tekemään aksaa ihan fiiliksissä ☺ Ensin putkea, sitten vähän esteitä ja putkea ja loppupeleissä ihan kunnon lähetyksiä lelulle! Yhteensä kaksi kierrosta ja kyllä oli jätkä illalla väsynyt ?

Hei tehdään AKSAA :D

Hoplaa

Rahalla saat koiran, mutta et saa sitä heiluttamaan häntäänsä.. ;)

Saana kävi ottamassa vähän tuntumaa agilityyn fasciakäsittelyn jälkeen. Kyllä oli mummeli innoissaan ja vauhtia löytyi. Tällä kertaa rimat oli vain 40cm ja treenattiin spessuna vähän puomin alastuloa jonne Saana hidastelee jonkin verran. Eiköhän PikkuMusta kohta nähdä taas kisoissakin ?

Vauhtii ja täysii!

Alas!

Ainalle on kesän aikana tullut kyllä yksi vaihde lisää! Luoja että se meni kovaa ja korkeelta! Vielä pitäs rutiinia saada kepeille, keinulle ja renkaalle muutenhan tuo alkaisi olemaan starttivalmis. Saa nähdä lähteekö sillä radalle sitten minä vai Essi. Kunhan nyt vaan koiran sinne saisi ?

Aina lentää

Rimat 55cm, kyllä sinne hajurakoa jää :D

:D

Keskittyneesti keinulle :)

Ja vuoden päästä saadaan ehkä pikku aksatykkejä lisää, sillä Totoa on kysytty jalostukseen ?Emänä pentueessa on Haru (Red Coyote’s Ataentsic), koira jonka olen tuntenut pennusta asti. Olen tehnyt sillä joskus pikku pätkiä tottista, Essi on treenannut meidän yhteisillä aksatreenikerroilla agia RimAlla. Suvusta sekä isän että emän puolelta tiedän ja tunnen monet koirat (neljästä sukupolvesta puolet, kolmesta kahta lukuunottamatta kaikki). Harun edellisen pentueen (Jusard’s C) pennuista olen parin kanssa treenannut vepeä, nähnyt muutamia muitakin niistä ja ei kyllä mitään huonoa sanottavaa ole. Haru on koirana kiihkeä, joten Toton tyyppinen uros tuntuisi ajatustasolla sopivalta. Katsellaan mihin tilanne kehittyy, olen aika innoissani.. ja apua, eihän mulle ainakaan kolmatta malia mahdu ?

Ja onhan vuoden päähän suunnitteilla myös Goalle toinen pentue. Se tullaan toteuttamaan yhteistyössä sijoituskodin kanssa. Urosvalinta on vielä mietinnässä.