Jäljellä

Vitsit mä oon taas innostunut treenaamisesta kyllä ihan erilailla. Näköjään potku perseelle oli se toinen treenikoira ? Ja tietty hyvä treeniseura josta on saanut nyt nauttia. Tänään käväisin tekemässä sekä Totolle että Ainalle jäljet nurmikolle.

Toton kohdalla nyt en tietty tiedä miten ja mitä sillä on treenattu, poislukien se että sillä on tehty poliisikoirien jäljen käyttönottotarkki toukokuussa, joka on “vähintään kilometrin mittainen jälki jossa täytyy olla vähintään 2 tien ylitystä ja 3 alustan vaihtoa. 4 esinettä, joita 3 täytyy palauttaa.” Ilmanko toi lyhyt jälki nurmikolle oli ihan piis of nakki Totolle… esineeseenkin se reagoi ? Otetaanpa siis seuraavan kerran vähän haastetta kehiin ja aletaan kehittämään esineilmaisua. Kun vaan tietäis että ajaako sillä jälkeä IPOa ajatellen vai mennäänkö suoraan metsään ?

Ainukaiselle kävelin jäljen nurmelle neljällä esineellä. Jana oli noin pari kolme metriä ja hienosti Aina nosti jäljen ja lähti kerralla oikeaan suuntaan. Reagoi kaikkiin esineisiin ja oli muutenkin ihan super! Wow! Mitä ohjekirjaa se on tässä välissä lukenut?!

Eilen illalla juostiin kielet pitkällä pitkin poikin, mun lauma <3 Kaikki niin kovin rakkaita!