Hyvinkäällä tottista

Käytiin tänään tekemässä oikein ensimmäinen kunnon häiriötottis apparikoiran kanssa Ainalle. Aloitettiin ihan ilmoittautumisesta ja jouduin ensimmäisellä kerralla puuttumaan siihen että se olisi mennyt katsomaan miksi “tuomari” ojentaa käden.. Pari uusintaa olikin sitten jo ihan ok eikä kiinnostusta Ainalla enää “tuomaria” kohtaan löytynyt. Siitä siirtyminen aloituspaikkaan ja koko kaavio läpi välillä palkaten. Aina teki hyvän treenin mutta selkeästi joutui miettimään asioita ja paljon!

Toisella kierroksella mentiin Helenan ja Lissun kanssa kimpassa kentälle seuraten niin kuin pk-kokeiden alussa tehdään. Aina ei ottanut toisesta koirakosta mitään häiriötä. Vein sen paikkamakuuseen josta muutaman kerran jouduin puuttumaan siihen että Aina olisi mielellään lähtenyt katsomaan että millä Lissua palkattiin ? Muutaman muistuttelun jälkeen ei enää hievahtanutkaan joten kaikin puolin onnistunut treeni ?

Muuten sain hyvää treeniä juuri niihin asioihin joihin ajattelin apua tarvitsevani. Aina vastasi treeniin hyvin ja uskon että sille on helposti saatavissa asiat kaaliin. Se on herkkä ohjattava, tykkään kovasti että osaa ottaa vastaan palautteet muttei mene niistä mitenkään toimintakyvyttömäksi vaan parantaa tekemistään ja yrittää enemmän ?

Nyt pari päivää huilailua ja antaa neitokaisen keräillä itseään tästä koettelemuksesta, taisi olla aika rankka koska ei ole jaksanut vouhottaa koko iltana kotona ?