Viime päivien kuulumisia

Kyllä taas on menty kuin ne kuuluisat päättömät kanat ja jäänyt päivittämiset vähemmälle. Treenattu ei niinkään, mutta kaikkea muuta touhua on ollut riittämiin. Olen aivan rakastunut meidän uusiin lenkkimaastohin! Hyrylän varuskunnan aluella ollaan lähes päivittäin ja siellähän sitä lääniä riittää. Paikalla viihtyy niin muksu kuin koirat. Kiva kun on oma puuhamaa vieressä 

Varusmiesten vanha treenirata

Majakka ja perävaunu

Ollaan käyty myös vanhoilla kotikulmilla tapaamassa myös skidin vanhaa hoitajaa, Saana pääsi jälleen juoksemaan lasten kanssa ja voi sitä riemua puolin ja toisin 

Saana lapsia leikittämässä

Talviturkit on käyty jo pariin kertaan heittämässä Vanhankylänniemessä. Oon erittäin harmissani että meidän tämän vuoden vepekaudesta ei näytä tulevan mitään. Veneiden säilytyksen kalleus on nyt esteenä ettei päästä tätä hienoa lajia harrastamaan.. harmittaa!

Lutrausta

Viime perjantaina vihdoin lapsivapaailta joten hurautin Ainan kanssa vuoden toiselle jäljelle. Pikkuisen riskillä nakkasin kepit jäljelle ja katsoin miten Aina niihin reagoi. Jälki itsessään oli reilu 500 metriä pitkä, suhteellisen tuore joka aiheutti omat hankaluutensa. Selkeästi Ainallekin on jälkeä alettava vanhentamaan että saan nenän painumaan enemmän maahan. Nyt jo välillä mentiin nokka pystyssä ilmavainulla.. josta kyllä seurasi se että jarrumies hiljensi vauhdin nollille että nenä painui taas maahan. Ensimmäiset parisataa metriä olivat kyllä hyvin kaukana jäljestämisestä mutta sen jälkeen homma parani. Otin myös sen asenteen että en merkkaa kuin kepit ja jäljestä itsestään en ihan satatarkasti tiedä missä se menee. Aina hukkasi yhden kerran jäljen ihan kiitettävästi. Katseli mua vähän aikaa odottaen ohjeita, mutta ratkaisi asian loppupeleissä itse ja pääsi takaisin jäljelle. Se fiilis oli muuten aika mahtava! Monessa asiassa Aina on jäljen suhteen ihan äitinsä kopio.

Luoja täällä tulee hiki, tuumii Aina kakkosesineellä

Jälkisaalis

Äitinsä tyttö, myös pallo pitää nesteyttää treenin jälkeen ;)

Muuten sitten on vaan oltu ja nautittu olostamme..

Malin kainalossa

Mun muksu on oppinut ottamaan valokuvia, kohta on oma hovikuvaaja treeneissä :D

Pöde ottaa iisii <3

Kasvateiltakin on tullut kuulumisia  Lyyli (Tyylitaju) käväisi virallisessa silmäpeilissä, silmät olivat puhtaat. Proto (Taskuvaras) suoritti mennellä viikolla poliisikoirien jäljen käyttöönottotarkastuksen hyvällä arvosanalla. Konna (Taktiikka) on käynyt Annin kanssa agilityn epävirallisissa kisoissa ja Eka (Mali) pääsi mukaan agilityn sm-joukkueeseen.