Onnea 1-vuotiaat T-kakarat!

Vuosi hurahti sitten suhteellisen nopeasti! Eka malinoispentueeni täytti tänään vuoden. Ennen kaikkea olen onnellinen, että valinnat tuntuivat menneen juuri niin nappiin kuin vain voi mennä. Jokainen on ollut omaansa tyytyväinen, ainakaan soraääniä ei korviini ole kuulunut. Ainasta en vieläkään tiedä onko se lintu vai kala, tällä hetkellä odotetaan vieläkin ensimmäisten juoksujen alkamista, loppuviikosta mennään viralliseen läpivalaisuun jotta saadaan emännältä paine pois päästä mikä siinä on vialla… vaivaako joku pahempi vai onko pikkupentuna loukattu kynsi edelleen meillä ongelmana, mun mielestä se ei liiku ihan puhtaasti. Mitenkään kipeältä Aina ei vaikuta, hyppää hyvin ja juoksee lujaa mutta silti.

dsc_9900

Saana, Aina & Goa

Noora oli tehnyt Lyylistä ihanan videon! Meikä kyynel silmässä katsoi sitä.. kuinka voikaan pari toimia yhteen noin mahtavasti

Kyyti antoi Ann-Marille kyytiä alkusyksystä

Konna on käynyt Annin kanssa hyppytekniikkakurssilla

Paljon onnea kakarat! Ootte rakkaita