Goan kanssa

Ihan käsittämätön treenipäivä Goan kanssa! Kaikki meni niin hyvin kun vaan voi mennä! Mulla ei ole vissiin koskaan tämmöistä fiilistä Goutsin kanssa treenailun jälkeen 

Aamusta otettiin vähän hakuilmaisua. Goa pitää saada nyt haukkumaan jalkojen luona oli lähetyssuunta mikä tahansa. Ja jos ei mene sinne itse, pitää ohjeistaa sinne. Päivän ensimmäisiin ilmaisuihin lelu reilusti näkyvillä.

Sitten piti kokeilla vähän tottista  Muutama kevyt muistutus äänen sisällä pitämisestä hyvin tuloksin. Mä oon ihan happy happy joy joy! 

Selkeästi pari päätöstä koskien treenejä ovat tuottaneet tulosta. A) Mä en treenaa yksin (kuin ehkä joskus tosi harvoin ja hyvällä fiiliksellä), B) mä en treenaa jos ei oo hyvä fiilis, C) treenaan enää harvoin, mitä sitä joka päivä hiomaan kun ei oo mitään syytä. Elukat toimii paremmin kun ne saa muutaman päivän aina välissä miettiä että mitä tuli tehtyä.

goutsi

“Eikä minua tarvitse muuttaa, eikä tehdä musta parempaa. Tiedäthän sen jo sinäkin ei musta täydellistä koskaan saa. Sinä valitsit minut, minut, minut.. Jooo ja minut sinä sait! Ota minut tällaisena kuin oon” 

Lisäksi saatiin tänään selvitettyä, että päästään Ainan kanssa ohjattuun agilityyn alkeis/mölliryhmään KATille kevätkaudeksi