RimAlla

Pitkästä aikaa saatiin aikataulut natsaamaan ja päästiin RimAlle Vesan oppiin treenaamaan! Etukäteen jo suunniteltuna että Essi aksaa myös Goalla ja sehän meni paremmin kuin hyvin! Treeni pidettiin lyhyenä niin ei päässyt kattila kiehumaan yli. Ennen aksaa tein muutaman noudon ja ei se nyt ihan niin hiljainen ollut kuin kotona, mutta parempaan päin kyllä.

Eilen en ollut yhtään varma voiko Aina treenata yhtään kun oli niin kuutamolla koko koira, mutta tänään oltiin jo täydessä pelikunnossa. Palkkauksen tein vain namilla kädestä ettei suuhun menisi hiekkaa ja sen huomasi että ötökkä etsi suorituksen jälkeen palloa kun ei voinut ymmärtää että nami tuli kädestä.

Saanalla meni taas niin kovaa ettei tosi. Se on kuin hyvä viini, paranee vain vanhetessaan!

saanahallilla

img_7638

AGS

img_7649

Mitäs me toimivat :D