Metsätouhuja

Halusin varata tämän aamupäivän vain ja ainoastaan siihen, että saan Goalle tehtyä edes yhden jäljen ennen talvea. Tämä oli ensimmäinen jälki sitten kakkosen kokeen koska olin ihan finaalissa metsäjäljen treenaamisesta. Tein ensin Goalle jäljen happanemaan metsään, sen jälkeen ajoin toiseen paikkaan jonne kävin tekemässä Saanalle jäljen vanhenemaan ja sitten tehtiin esineruudut kaikille kolmelle.

Saana aloitti ja oli kyllä tosi hyvä! Toi reippaasti ja nopealla ajalla kaikki kolme. Goalle ei ruudun tila riittänyt vaan se huiteli yli rajojen tosin palautti kyllä kaikki esineet mutta taisi aikaa mennä vähän yli. Ainan kanssa vietiin ensin yksi esine joka oli kyllä jo liian helppo juttu joten päätin sitten toisella viedä kaksi esinettä kerralla. Hyvin ne palautuivat vaikka viimeisen esineen kohdalla Aina oli kyllä hieman kuutamolla

Nää sää tonne hukkasit :D

Nää sää tonne hukkasit :D

Ruutujen jälkeen Saanan jälki ja ei ole PikkuMusta kahdessa vuodessa unohtanut yhtään mitään! Päin vastoin, oli niin yberhyvä että ihan pelotti! Eihän kakkosen kokeita enää ole tarjolla.. eihän? Oli kyllä Pöde niin fiilareissa tästä hommasta että näki niin naamasta että nyt ollaan oikeiden asioiden äärellä. Jälki oli reilu puolituntia vanha ja 330m pitkä.

img_6614

At your service <3

Saanan jäljen jälkeen sitten Goan jäljen kimppuun. Jälki ehti vanhentua 70 minuuttia kun suunnattiin janalle. Goa lähti ensin takajäljelle mutta kääntyi taas “ei kelpaa” käskyllä toiseen suuntaan. Lähti ajamaan hyvällä drivella jälkeä mutta olisi hurauttanut yli ensimmäisestä esineestä ellen olisi jarrannut menoa liinasta. Esineillä vietettiin muutenkin tänään aikaa ihan siinä määrin että itsekin olin kontillani pöpelikössä, kiire meillä ei kerrankaan ollut. Heti kun Goa käänsi päänsä pois jäljen suunnalta ja kävi pötkölleen niin jatkettiin matkaa. Halusin että se unohtaa mitä oli tekemässä, että se keskittyy vain siihen hetkeen mitä oli. Viimeisen esineen kohdalla ihmettelin miksei Goa ilmaise, mutta olin kyllä laittanut merkin puuhun mutta unohdin sitten laittaa sen kepin sinne maahan No siitäkin hämmennyksestä selvittiin kun nakkasin kepin maahan Goan huomaamatta kun se etsi sitä juuri vierestä. Jälki itsessään oli 550 m pitkä.

img_6650

oot kun huume, jonka riskit kasvaa yö yöltä suuremmiksi
mä vihaan et mä digaan susta
susta etsin pelastusta, mitähän sä oikeesti ees kelaat musta
en kaipaa säälii, sun rinnalle mä painan pääni
vaik yössä aina säädin
sun kaa mä meen maailman ääriin <3

Illalla oli vielä Ainan agitreenit, me oltiin kumpikin aika pihalla tänään. Aiheena oli takaaleikkauksia ja mä en kerta kaikkiaan saanut rataa toimimaan omassa päässäni niin että olisin tehnyt takaaleikkaukset niihin kohtiin johon se piti tehdä. No mut, joka kerta ei voi onnistua.

Loppuverkalla pilkkopimeessä. Onneksi oli otsis!

Loppuverkalla pilkkopimeessä. Onneksi oli otsis!