Viron matkaajat

Anni poikkesi kotimatkalla kylässä ja toi sekä Skidin että Konnan näytille. Konnasta on kasvamassa hieno malineito, sosiaalinen hömppä, reipas muita koiria kohtaan. Iloinen ja pirteä tapaus. Harmittavasti vaan kaikki tämän pentueen pikkuvaivat ovat osuneet juuri Konnan harteille ja saikkua on pieneen elämään mahtunut jo riittävästi. Ensin oli vaginiitti pariin kertaan, sitten tassuhaava. Juoksut alkoivat 6kk iässä josta seurasi valeraskaus ja alkava kohtutulehdus sekä galastop-kuuri. Sen jälkeen alkoi näyttämään siltä, että Konnalla on alkavia nisäkasvaimia, joten se menee steriloitavaksi nyt ensi viikolla ja samalla otetaan näytteet ja poistetaan nämä kasvaimen alut. Joillakin elämä vaan saa kaikki pienet murheet osakseen. Tällä kertaa se kolahti hormoonihirviö Konnaan  Jospa nämä murheet nyt loppuisivat sterkkaukseen ja Konna pääsisi kunnolla treenaamaan ja harrastamaan omistajansa kanssa. Mitään vastaavia juttuja ei ole ollut Ainalla eikä Lyylillä.

Ainan kanssa niillä meni kyllä enemmän kuin kovaa 

20161005201945

Konna antaa Ainalle oikein siskon halin :D

20161005202003

Aina on vähän Konnaa isompi

20161005202030

Konna pinkoo

Eikä Annin murheet lopu yhteen ToimivaanMiten voi kaikki vaivaiset olla siunaantuneet yhteen talouteen… Skidihän kuuluu näihin Saanan pompottaviin jälkeläisiin, se on kuvattu tutkittu terveeksi niin magneetilla kuin röntgenillä (SP0, LTV0, pieni lievä sivusuuntainen välilevynpullistuma, ainakin ollut, L7-S1 välissä) mutta oireeton Skidi ei ole. Se on kovasti tönkkö takapäästään, eikä pysty kunnolla ojentamaan takasiaan, kulkee myös samanlailla takaselkä kaarella kuin Saana silloin kun se pompottaa.

Oon viimeksi nähnyt Skidin keväällä aksatreeneissä, toki jotain videoita välillä ja koira on ollut silloin ihan reipas ja jaksava sporttikoira. Tällä hetkellä se näyttää kirjaimellisesti läskiltä kotikoiralta  Skidi on kerännyt reippaasti nestettä, se lihoo helposti ja väsyy nopeasti. Se on juuri ultrattu ja otettu kaiken maailman verikokeet (kilpparit, cushing, maksa- ja munuaisarvot, elektrolyytit, diabetes-seulonta, perusverenkuva) mutta mikään ei selitä oireita.

Kovasti tsemppiä Anni kaikkien näiden vaivojen kanssa! Mä en ainakaan ikinä enää anna koiralle nimeksi Mysteeri, se on varmaa.

20161005202329

Hieman pöhättynyt Skidi

20161005202334

Jotenkin tuntuu, että kiire on loppunut tältä koiralta :/

20161005202345

Iloinen kaikesta huolimatta <3