Loppuviikon tuhinat

Vepet on sitten tältä kesältä ohi. Rannassa on levää ja sinne ei ole koirilla mitään asiaa  Harmittaa kun olisi niin tehnyt mieli vielä saada muutama toisto uusia juttuja alle.

IMG_4643

Ei oo asiaa tuonne :(

Saana kävi torstaina rokotuksilla. Painoa mittarissa 17,6kg, sporttikunnossa Ens kuun puolessa välissä on sitten hammasremppaa tiedossa, että tässä tulee nyt vähän taukoa taas kisaamiseen varoaikojen takia.

IMG_4657

Ai koirien piikit on NOIN isoja?!

Perjantaina sitten treenattiin Sannan kanssa JKKlla. On se Sipe vaan mahtava koira, mutta ehkä se kuitenkin sitten taitaa jäädä multa käyttämättä. Viisaammilta kysyneenä ei kuitenkaan liene viisasta yhdistää sitä tuohon “high-drive” Goaan Sipen linjoja

IMG_4667

High-Drive Goutsi <3

Lauantaina käytiin metsässä tekemässä Goan kanssa pudotettua ja tarkkuutta. Saana teki tarkkuutta kanssa. Rutiinia vaan. Goalle piti pari valittua sanaa sanoa, se on ihan mahdoton taas. Mukana -käskyllä pitäisi kulkea vapaasti tossa mun sivulla. No tää hörö menee oikeelle, unohtaa paikkansa jne. Ja sitten kun saadaan esine tuotua perille niin kehut eivät merkkaa mitään vaan pitää yrittää varastaa taskulle viemään lelua 

Saana tarkkuuesine suussa

Kotona sitten Ainulle vähän keinutreeniä ja seuraamista. Sille nyt ilmeisesti pitää sitten palkka laittaa piiloon, heti oli ilme ja fiilis paljon parempi. Pallolla jäkittää eikä ole oikeassa tilassa vaikka teknisesti tekee ok seuruuta.