Goa toko AVO1

Säännöt muuttuivat 1.8. ja mä päätin jo helmikuun TK1:n jälkeen että meidän seuraava tavoite on uusilla säännöillä avoimeen ehkä HauHaun omaan kokeeseen elokuussa. Kiitos sitten ystäväni Nooran joka potki sen verran persuuksille ja auttoi liikkurointitreeneissä että uskallettiin mennä kokeilemaan. Kyllä monta paniikkiviestiä tuli laitettua mutta tukea tuli aina! Kiitos Noora kaikesta avusta tähän mennessä

Voi mun Goaa, teki niin hienosti töitä!

Voi mun Goaa, teki niin hienosti töitä!

Mutta itse kokeeseen.. enpä ole näin paljon jännittänyt sitten hetkeen. Aloitettiin paikkaistumisella, meitä oli vain kaksi koiraa kehässä joten Sari tuli Tikun kanssa istumaan ryhmään että saatiin luokka läpi. Siitä olisi varmaan se kymppi napsahtanut mutta sössin itse kun tulikin ilmoitus että “siirry koiran taakse”. Että mitä?! Enhän mä oo tämmöistä ees treenannut.. menin sit väärältä puolelta josta tuomari rokotti pisteen. Goa oli super!

Sitten hetkeksi autoon toisen koirakon suorituksen ajaksi. Takas kentälle ihan jees tilassa. Kontakti pysyi, mutta pompotti vähän seuraamisessa. Tuntui kuitenkin ihan hyvältä. Satunnaisesti koetti edistää… Ennakkoon tiesin, että tuomari ei meidän seuraamisesta tykkää joten 7,5p.

Seisominen seuraamisen yhteydessä, liikutti yhtä tassua kun oli pysähtynyt, 9p.

Luoksetulo moitteeton, jäi vähän liian taakse perusasennossa, 9,5p.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä, 9p.

Ruutu.. heh, vähän etsi ja haki että jotain täällä tehdään. Pysähtyi kuitenkin käskystä oikeaan paikkaan josta maahan ja muuten ok suoritus, 7p.

Noutaminen, oli levoton kun heitin kapulaa, ote kävi muutaman kerran edessä, jäi vähän liian taakse perusasennossa, 8,5p.

Kauko-ohjaus ihan super! Mutta koskaan en ollut treenannut sitä että menin takaisin sivulle viereen.. nousi vähän ennakkoon sivulle, 8p.

Estehyppy moitteeton, jäi vähän liian taakse perusasennossa, 9,5p.

Merkin kierto ja paluu perusasentoon.. Goa kiersi merkin kaksi kertaa. Tuomari meni ihan hämilleen ja antoi 6p. Myöhemmin selvisi että olisi pitänyt antaa nolla. Onneksi saatii se kuusi pistettä koska tulos riitti juurikin ykköstulokseen yhteispistein 266,5p. Sijoitus 1/2. Niin ja kokonaisvaikutus oli 9, josta olen erittäin tyytyväinen

Muutama foto galleriassa.