Treenipäivä

Keskiviikot alkaa muodostua hyväksi treenipäiväksi. Vielä kun olis päivällä seuraa niin kaikki olis pop! Itse kun säätää ja söheltää tokoilua ja näitä uusiä sääntöjä niin mitähän tuleeGoalla ainakin on hauskaa, se on kehittynyt reippaasti kaikissa uusissa liikkeissä mitä opetellaanSeuraamista on taas tehty pelkästään namilla ja naksulla. Lopuksi saanut hyppiä mua vasten. Mun mielestä toiminut, katsotaan kuinka kantaa tulevaisuudessa. Tarttis mennä taas jonnekin kaupan pihaan tekemään tottista..

Iltapäivällä touhuttiin Pikin kanssa agia, rengastreenit jatkuvat ja tehtiin ensimmäistä kertaa kontaktia, AIVAN hirveetä säätöä aluksi mut loppu jo ihan kohtuullinen. A:lla siksi, että tuon hutera pylly joka heiluu joka suuntaan ei edes kestä niin kapealla kuin puomi.

Illalla vepeiltiin jälleen ja tällä kertaa Järvenpäässä. Pinnalla ei tuullut, mutta jotain ihme virtauksia oli kun vene meinasi mennä minne sattuu. Hilma punki taas oma vasen, eli rannassa oikealta ohi tolppien. Koetettiin ties mitä mutta en tiedä mitä tästä tulee. Hitto että ärsyttää kun ei keksi ratkaisua Lisäksi yksi vienti joka sujui ongelmitta. Goalle tein pelkkää vientiä ja se vei ensimmäistä kertaa myös lepuuttajan ja liivit. Matka on 2/3 siitä mitä pitää oikeasti viedä, jotta hyvissä kantimissa on! Piki teki veneestä hyppyä.

Illalla lattiat taas täynnä väsähtäneitä treenikavereita

Ps. Videoilla esiintyvä pieni automies saa kyllä osansa halipusutuksista vaikka en sen huutoihin treenin aikana reagoikaan, ei siis jää huomioitta “siviilielämässä”