Harjavallan näyttely

Tänään oli vuorossa Harjavallan ryhmänäyttely Hilman ja Goan kanssa. Oli hieman jäätävää katsoa kun tuomari lennätti käyttölinjaiset tervut kehästä ulos vihreän (T) nauhan kanssa. Odotukset ei siis todellakaan olleet sen kummemmat enää sen näkemän jälkeen…

Ensin oli vuorossa Goa. Oltiin kehässä yhdessä Katjan Harun kanssa. Goa esiintyi nätisti, ei se sen kummemmin osaa juosta sivulla joten se ravasi seuraamiskäskyllä sivulla.

IMG_9271

Femine head. A bit big ears. Low set neck. Straight withers. Correct bite. Long back & loin. Parallel hocks. Too close front. nuo EH, NUK2.

Hilman kanssa oltiin kehässä Sarin HiluHilman kanssa. Hilmis voitti luokkansa ja Sarin Hilu sai H:n ja tuplavalioitui samalla. Onnittelut!

IMG_9267

Light feminine head. Too level withers. Parallel front. Good angulations. Too wide set & carried ears. Parallel movement. Too light muzzle and under eyes. avo EH, AVK1.

Sit ei muuta kuin kouluttamaan :mrgreen:

4 thoughts on “Harjavallan näyttely

  1. Heidi Lakoma

    Hausa tuo “hieman isot korvat” ja..” liian kaukana sijaitsevat ja kannetut korvat”.
    Pommi-rukka ei saa edes tuota. Toinen korva lopottaa ja taitaa mennä sen evan puolelle, joten emme mene edes yrittämään.

    Hyviä treenejä EH:n koirilla kelpaa! …Sehän on melkein ERI. Ihan vain himppua vaille. :D

  2. Katja

    Hauskaa, että Goallekin tuli maininta isoista korvista, Harulla sentään on ISOT korvat. Hyvä meidän tiimi! =) Ja kiitos seurasta!

Kommentointi on suljettu.