Aina verikokeissa

Tänään jatkui Ainun mysteerioiden selvittäminen. Tutkimukset jatkuivat verikokeilla. Testattavana olivat neospora, toksoplasmooma sekä punkkivälitteiset sairaudet. Tuloksia saa toki hetken odotella kun veret lähtivät Saksaan laboratorioon. Toivon totisesti että Ainan tila saataisiin selvitettyä. Epämääräiset kiputilat, kosketusarkuus vatsaan, korviin ja niskaan, satunnaiset pelkotilat, kiukuttelu muille koirille… Hampaiden herkkä käyttö kivussa. Ei nämä normaalin koiran oireita ole. Hommasta tekee vaikeamman se, että Aina hakeutuu lähelle ja jos sattuu niin myös kertoo sen. Hampailla. Varsinkin lapsen kanssa tämä alkaa olla jo äärirajoilla. Vietissä ollessaan, lähinnä ulkona ja muissa kiihdyttävissä tilanteissa hampaiden käyttö on vielä hanakampaa. Kotona nollatilassa Aina on lähes koko ajan sen näköinen, että anteeksi että olen olemassa. Tuloksia odotellessa…