Ainan mystiset oireet

Aina alkaa olla takaisin oma pösilö itsensä. Omalla tavallaan sitä kaipasi kun neitoa vaivasi se jokin mikä nyt vaivasikaan. Edelleenkään se ei ole selvinnyt, eikä mitään ole muutettu. Samaa ruokaa syö kuin ennen nielualueen ongelmia. Aina pystyy haukkumaan, haukottelemaan ja kantamaan tavaroita suullaan. Koko ajan se on syönyt ja juonut. Jätökset ovat normaalit. Olkanivelen vaivojen takia otetaan nyt muuten iisisti mutta muuten mennään vanhaan malliin. Kyljet Ainalla ovat edelleen kipeän arat, sekin syy on tuntematon.

Muistelin tässä vajaa 1,5 vuoden takaista casea, missä Ainalle ilmestyi mystisesti samalle puolelle nieluun paise mitä tyhjenneltiin verensekaisesta nesteestä useampaan otteeseen. Silloinkin käytiin näytillä ellillä mutta mitään syytä ei löytynyt. En muista että patti/ paise olisi Ainan menoa silloinkaan haitannut sen koommin.