Hallikausi käyntiin

Meillä alkoi jo syyskuun alusta mahdollisuus mennä halliin treenaamaan, mutta koko alkukuu on ollut niin kiireinen ettei ole päästy. Ja halli on normaalisti iltaisin omistajan omassa käytössä. Tänään sitten vapaapäiväksi olin varannut treenivuoron. Sitten iski se “paniikki” että mitäs ja kellä mä siellä mitään treenaan kun koirista suurin osa on out of game. Pieni neuvottelu itseni kanssa, että Kessu on kunnossa, sen kanssa tehdään nyt ihan ensin pelkkää positiivista mielentilaa koska edellinen hallikausi haettiin sitä jatkuvalla syötöllä. 

Kessun kanssa siis aksaa hyvällä sykkeellä ja voin sanoa että vitsit oli kivaa! Eihän mun polvella mitään kummosia juosta mutta ei se estä koiraa menemästä sinne tänne Toivottavasti nyt uuden paikan myötä löytyisi joku joka haluaisi kokeilla mitä Kessun kanssa saa aikaiseksi kisakentillä… olisi mukava se aksassa sinne saada.

Toto kävi hallissa juoksentelemassa ja tekemässä vähän perustottista. Pikku pätkän aksaakin tehtiin vaikka en nyt tiedä miten ton kanssa pitäs elää. On perjantaista asti vetänyt gapaa ja koko koira on ihan eri tapaus. Ei jäykistele enää kotona, ei murise. On valpas, iloinen ja energinen normaali oma itsensä. Niin pikku hiljaa salaa hiipien on tullut nuo huonot muutokset että onneksi otin asian puheeksi Ainan ellin yhteydessä. Olin jo miettimässä Toton kohdalla sitä viimeistä vaihtoehtoa mutta onneksi nyt tilanne on helpottanut.. toivottavasti osaan jatkossa tulkita koiraa oikein

Saana kävi vetämässä mummohöntsää, väsy tulee nopeasti mutta tuo drive millä se haluaa yhä tehdä! Se on jotain mitä haluan lisää!