6:n tunnin treenipäivä

Aina

Kun on kalusto kunnossa ja seura loistavaa niin mikäs siinä touhutessa. Kuusi tuntia hurahti ihan hetkessä! Aloitettiin kentältä jossa tein ensin Kessulle kokeenomaisen alokasluokan treenin. Samaan aikaan kentällä hääräsi Kessulle vieras koira ja nyt tiedä ottiko Höpö hernettä siitä vai Noorasta liikkurina, mutta Kessu ei ollut mitenkään päin parhaimmillaan Seuraavaksi sitten Ainalle toko AVO-treeni kokeenomaisena ja hyvin oli muistissa. Ainaa tosin häiritsi ihan suunnattomasti Nooran kädessä ollut kapula joten pääsin puuttumaan sen häröilyyn. Vähän hienosäätöä ja kokeeseen kokeilemaan josko se puuttuva ykkönen sieltä napsahtaisi

Kessumies

Kessulla otin vielä suuntia lammastusta ajatellen. Lähettelen sitä siis paikkamakuulta oikealle ja vasemmalle ihan niin kuin lähtisi flänkillä kiertämään. Tänään oli toinen treeni moista ja ihan ok tilassa Kessu sen suoritti.

Toto käväsi tekemässä häiriötottiksen labbispoika Juudakselle. Ihana edelleen huomata siitä, että kun ollaan töissä niin silloin jätetään säätämiset sikseen.

Mun kultapoju <3
Totosta on kehittynyt iän myötä ihan kelpo koira
Lyylikin käväisi kentällä tekemässä tottiksia

Sitten oli vuorossa metsätreenit. Tein ensin Kessulle 250m jäljen neljällä kepillä hautumaan metsään. Ennen meidän jäljenajoa suoritettiin esineruutu Saanan, Ainan, Toton ja kanssa Lyyli. Sen jälkeen vuorossa Kessun jälki joka oli varmaan sen elämän tähän asti paras! Rento rauhallinen tyyli jäljestää, ensimmäistä kertaa 5 metrin liinassa sain vain köpsytellä perässä. Kaikki neljä esinettäkin osuivat matkalle joten en kai voi olla muuta kuin tyytyväinen!

Sitten Aina ja Lyyli kävivät harjoittelemassa hakua.. tai no Aina lähinnä vaan haukkumassa mutta Nooralla ja Lyylillä on kyllä ihan suunnitteilla koekäynti lajin parissa. Pääsin apparoimaan Lyylille metsään “ukon” ominaisuudessa

Loppuun vielä Kessulle esineruutu joka meni about pipariksi. Lähtee, hakee.. ei tuo vaan jättää noin parin metrin päähän ja vetää leikiksi. Ja jotenkin en nyt edes pääse eteenpäin tästä yhden esineen hausta. Pitää taas laittaa mietintämyssy päähän ja pohtia miten saisi avattua koiraa siihen esineen etsimiseen.. pojat Mä en nyt vaan osaa.

Tämän koiran työinto! Voi että kun saisi jostain toisen vastaavan työnarkomaanin <3
Aina olisi halunnut tehdä kaksi kierrosta :D
Siellä ne Lyylin esineet odottaa metsässä
Toto oli eripätevänä <3
Aina
Saana
Kessu
Toto

Loppuun vielä Saana, Toto ja Lyyli tekivät tarkkuusruudun. Voin sanoa että illalla oli kotona rauhallista sakkia