Aamuajot

Jaksaa, ei jaksa.. JAKSAA! Tuli fiilis, että kun neljäs pitkä työpäivä on alkamassa.. on päästävä tuulettamaan päätään. Aamulenkkiä miettiessäni päätin, että verkkaan Toton samalla kun kaikki pääsevät tekemään aamutarpeensa. Sitten nakkaan ötökälle vermeet niskaan ja käydään heittämässä lenksa. Varuskunnan alueella on superisti kaikkea kivaa polkua ja tietä mutta myös suuri määrä ihmisiä päivä- ja ilta-aikaan.. sekä tietty myös koiria, niin irti kuin hihnassa. Ei ole kovin kivaa kohdata 20-30km tuntivauhdissa kapealla tiellä ketään No aamustahan siellä ei ole kuin pupuja ja peuroja joten uskaltauduttiin baanalle! Ja ai että Toto nautti kun pääsi taas juoksemaan!

Alkupätkä mentiin kunnon tietä, mutta sitten sellaista offroadia että meinasi jo kevyesti alkaa hirvittämään.. vauhti kun ei Totolla katoa mihinkään vaikka polku kapenee Kyllä oli onnellinen Toto ajon jälkeen… loppuun vielä sama ajettu lenkki jääkälenkkinä koko porukalla. Toto tietty paineli lätäkköön jäähdyttelemään kun sellainen eteen sattui.

Maailman paras veturi!
Sitten ei pysynyt enää pallokaan suussa kun oli niin kuuma
Jäädyttelemässä poterossa
Tiellä oli paikoitellen tosi pahoja veden rikkomia kohtia