Arkistot päivämäärän mukaan: 1.1.2019

Hallikausi käyntiin!

Tätä on odotettu! Hallille ei ole matkaa kuin muutama minuutti ja oli vähän siinä ja siinä että sain edes treenikortin, koska en viime vuonna jaksanut Goan säätöjen takia enää yhtään mitään ylimääräistä.. kuten esim. talkoilua kisoissa. Muutenkin agility on jäämässä omalta osaltani taka-alalle. Toki tehdään jotain pientä, mutten enää näillä näkymin tule lajissa kisaamaan. Ei kestä kroppa eikä huvita se, että laji tuntuu vaikeutuneen aivan älyttömästi jo ykkösluokassa. Annetaan lainakuskien hoitaa kisaaminen :)

Kessu tutustui elämänsä ensimmäistä kertaa 6,5kk iässä agiesteisiin. Aloitettiin putken treenaamisesta ja kyllähän siihen hyvä tatsi saatiin. Lisäksi seuraamista… nyt on otettava härkää sarvista ja saatava kesään mennessä Kessu oppimaan seuraaminen “ihan oikeasti”.

Goa kävi tekemässä kaikkea säätöä. Ehkä enemmän meidän touhut on vielä suhteen luomista mutta toivoisin että voitais käydä vaikka rallytokossa starttaamassa tulevaisuudessa.

Saana treenasi rally avon kuvioita. Kevätkaudella on tarkoitus avoin luokka koluta läpi ja sitten saa mummeli jäädä eläkkeelle kaikesta virallisesta.

Totolle muutama nouto. Se on nyt unohtanut luovutuspaikan ja kiertää takaa sivulle kapula suussa.. voi elämä näitä jätkiä.

Aina kävi aksaamassa Essin kanssa JAUlla joten en tehnyt itse mitään sen kanssa.

Saanalla ei ikä paina
Iloinen Goa
Totomies putkessa
Parin päivän äksöni väsyttää jopa malinoisit.. Sisarukset sulassa sovussa.