Arkistot päivämäärän mukaan: 7.10.2018

X-pentue 6 viikkoa

Goan ylläripentue täyttää huomenna maanantaina 6 viikkoa. Kovin vähän on tänne tullut päivitettyä mitään, mutta paljon ollaan kakaroiden kanssa touhuttu. Ihan en voi sanoa että nautin joka hetkestä mutta paljon nämä antavatkin! Tuntuu että näissä lapsissa on huomattavasti enemmän toimintakykyä ja puruintoa mitä oli T-pentueen kanssa. Osin tämä tekee niiden kanssa olemisen hieman haastavaksi etenkin kun yksin saa päivät hommaa pyörittää.

Mikä hienointa, kaikille on koti! Ja hienot kodit onkin. Kyselyitä tuli todella paljon ja suurin osa sanoi että voi kun olisi paperit… no, niiden kanssa tehdään vielä työtä. Kumman vaikeaa sen dna:n luovuttaminen voi silti olla mahdollisen isäkoiran omistajalle. Se olisi kaikkien etu… ennen kaikkea pentujen ja ne pääsisivät elämään rotukoiran elämää. Onneksi nyt on lajeja joissa pääsee menemään myös rekisteröimättömällä belgillä mutta kiusanteoksihan tämä on tässä tapauksessa luokiteltavissa 😥 Kennelliiton kanssa on asiasta keskusteltu paljon ja katsotaan mitä se taho tässä saa aikaiseksi.

Xtreme ja Xylitol matkaavat pohjoiseen, Xena ja Xoxo Vantaalle, Xenon ja Xcode Porvooseen, Xyleeni Sysmään ja Xanor jää kotiin, en oleta sen olevan pitkäikäinen kasvuhäiriönsä kanssa. Se on yli puolet pienempi kuin muut. Katsotaan päivä kerrallaan mitä pikku Huldasta tulee tai tuleeko mitään. Hulda on reipas ja rohkea, avoin, sosiaalinen mutta se ei vaan muista syödä. Mikäli jostain löytyy tietoa kääpiökasvusta maleilla, saa ottaa yhteyttä! Lueskelin oireita hypofyysisestä kääpiökasvusta kennel Eigen sivuilta ja artikkelissa mainitun Manun oireet täsmäsivät kovin Huldaan ☹

Xylitol ja Xenon

Kasvistäti ja kakarat

Skidit

Äksät

Äippä juoksuttaa kakaroita

Exä ja Goa

Hulda <3 Hulda on mahdollisesti kääpiömalinois

Xenon harjoittelee tulevaa pelastuskoiran uraa ja pelasti itsensä kiveltä

Exä kurkkii puun takaa

Mun muruset (Hulda 5 viikkoa)

Melkein kaikki, kahta päivää vaille 6 viikkoa

Xoxo, tulevalta nimeltään “Moa” :)

Xcode