Aihearkisto: kisat

Aina aksakisoissa

Ainuska kävi hurvittelemassa toisissa aksakisoissa. Tällä kertaa JAUlla Sipossa omassa treenihallissa. Molemmat radat olivat vaikeita meille ja etukäteen jo oli “tiedossa” mihin Aina varmasti hyllyttää, putkihulluus kun vaivaa sitä edelleen… Paljon hyvää, vikalistaan saatiin taas uusia asioita. Mut on se vaan makee ja oottakaas kun saadaan se pakettiin 😉 Toiselta radalta tultiin sitten pois kesken kaiken kun Ainalle jäi hurvitteluvaihde päälle..

Agi 1 Tunnetila ja Tyylitaju

Siskokset korkkasivat agilityuransa käyntiin Janakkalan kisoissa. Ainalle ekalta radalta vauhdikas hyl ja toiselta sitten ei niin hyvä hyl. Lyyli hyllytti ekan radan mutta toiselta hieno nollatulos sijoituksen ollessa 2. Onnea Noora ja Lyyli!

Neitokaiset kävivät myös mittauksessa ennen starttia. Aina 55,5 cm ja Lyyli 56 cm. Konna-sisko mitattiin 53,5cm.

Aina

Lyyli

Ainalle toko ALO1

Jes! Tänään napsahti kaikki kohdilleen juuri niin kuin viime päivien treeneissä on mennyt! Aina teki hienon sarjan ja saavutettiin ensimmäinen alokasluokan ykköstulos.

Paikkamakuu 10 – millisekunnin ennakointi ylösnousuun, mutta muuten täydellinen
Seuraaminen 8 – keuli kyllä aika huolella 🙈
Maahanmeno liikkeestä 9 – varmistelin että onnistuu 😉
Luoksetulo 10 – nopea ja suora sekä edessä että sivulla
Kapulan pito 9,5 – korjasi otteen, ei mälvännyt mutta hieman levoton
Kaukot 9 – vinoon maahan mutta muuten ok
Hyppy 9,5 – ilmava hyppy, edessä vino, sivulla ok
Yleisvaikutelma 9,5 – oli mun kanssa kehässä 😘

kuva Arian2017

Ainalle toko ALO2

Ainalle tänään tokon alokasluokasta kakkostulos. Kahta pistettä vaille jäi uupumaan ykkönen.. harmittaa, mutta onnellinen olen että Aina oli mun kanssa kehässä. Keskittyi hyvin, yritti ehkä vähän liikaa.

Paikalla makaaminen 1min – 8. Ennakoi maahanmenon, muuten hyvä ja tarkkaavainen. Nousi kerralla.
Seuraaminen – 9. Ainan omalla tyylillä, tarkkaavainen koko ajan mun suuntaan.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä – 0. Reagoi käskyyn välittömästi, meni istumaan. Sanoin maahan.. kävi maassa ja lähti seuraamaan uudelleen josta uusi käsky maahan.
Luoksetulo – 10. Muuten ok, mutta perusasennossa karvan verran vino.
Kapulan pito – 10. Tätä on treenattu ja se onnistui täydellisesti.
Kauko-ohjaus – 7. Ei noussut ensimmäisellä. Toisella ylös ja perusasentoonkin vaati kaksi käskyä.
Estehyppy – 8. Ei lähtenyt ensimmäisellä luokse. Toisella käskyllä ok suoritus.
Yleisvaikutelma – 9,5. Aina oli mukana ja teki mun kanssa töitä.

Muutaman päivän päästä jatketaan…

Aina mun <3

BH Aina

Tänään sitten Ainan kanssa bh-kokeessa. Ensimmäinen omalla kasvatilla tehty tulos. Oltiin ensimmäisenä paikkamakuussa. Meidän parina oli tervueren joka käyttäytyi sen verran epävarmasti ja aika meni kaiken maailman häröilyyn että tuomari keskeytti sen suorituksen. Onneksi sillä hieman pelotti olisiko se paikkamakuussa edes pysynyt. Kesken oman suorituksensa kävi mut haukkumassa kun seison selin Ainaan. Onneksi vain mut eikä Ainaa….

Aina oli hyvissä tiloissa koko kaavion. Hieman ehkä tasaantui loppua kohden mutta tykkäsin. Jäävät ei videolla ole, mutta muuten todistetusti ollaan oltu paikalla 😁 On se aika kultakimpale tuo ötökkä 😘

Suvi ja Aina olis tulossa tottelevaisuus suoritukseen :D kuva Silja Väisänen

Ready to rock? kuva Silja Väisänen

Vähän keulii… kuva Silja Väisänen

Vire säilyi.. kuva Silja Väisänen

Liikkeestä istuminen, kuva Silja Väisänen

Liikkeestä maahan, kuva Silja Väisänen

Voi muru me tehtiin se! kuva Silja Väisänen

Taktiikka LUVA, Täsmäohjus BH

Ihanaa kun T-kakarat alkavat näkyä kisakentillä! Vielä ei ole kahta vuotta mittarissa ja kaksi on nyt suorittanut käyttäytymiskokeen hyväksytysti. Tänään vuorossa olivat Ann-Mari ja Kyyti (Täsmäohjus). Paljon onnea! Perästä tullaan toivottavasti parin viikon päästä 🤓

BH Kyyti, kuva Ann-Mari

Anni ja Konna (Taktiikka) jatkoivat agilityuraa Jyväskylässä nollavoitolla. Ensimmäinen luva on nyt plakkarissa! Uutta matoa koukkuun vaan tytöt 💪

Pätevä Konna, kuva Anni

Moottori LUVA 2lk

Tiina ja Turbo (Toimiva Moottori) korkkasivat kakkosluokan kisat ja yhdeltä radalta napsahti jo ensimmäinen luokanvaihtoon oikeuttava nollatulos kisakirjaan 🤗 Suuren suuret onnittelut!

Saana käväisi kokeilemassa kisaamista tauon jälkeen Ojangossa. Meno oli tahmeaa ja haki hyppyjä jonkin verran… tässä pitää nyt pistää mietintämyssy päähän kannattaako sitä viimeistä sertiä vielä yrittää metsästää vai antaako vaan olla ja niellään harmi että siitä ei ikinä kaksoisvaliota saada 😔 Niin monta kertaa se on ollut NIIN lähellä.

Moottori kakkosiin

Tiina ja Turbo (Toimiva Moottori) kaahasivat tänään agilityn kakkosluokkaan! Supersuuret onnittelut 🤗

Uusi kakkosluokkalainen, kuva Tiina

Anni ja Konna (Toimiva Taktiikka) aloittivat tänään agilityssa kisauransa, tuloksilla ei tällä kertaa juhlittu mutta hienoa että ura on korkattu liikkeelle! Tsemii jatkoon 🐾

Agility Konna, kuva Anni

Nollavoitto Maijalle

Johanna ja Maija (Toimiva Musta Maija) ovat liidelleet eilen nollavoittoon ja tänään kakkossijalle nollatuloksella. Onnea kovasti!

Ja pohjoisesta kantautui huhuja, että Tuuppis (Toimiva Moottori) oli käynyt ihan erittäin ulkopuolisena tekemässä Tiinan kanssa vähän harjoitusrataa ja kipitellyt medi 3:sten kisaradan nollana läpi 🤗