Aihearkisto: hieronta

Fasciassa

Kalustohuoltopäivä. Goa oli viime viikonloppuna hierottavana ja tänään sitten Aina, Saana ja Toto.

Ainalla näkyi tappelun jäljet kaulassa ja korvien takana. Selkää saatiin hyvin auki ja korvien taakse annettiin laseria.

Käsittelyn alussa
Niskan käsittelyä
Laseria korvan taakse

Saanalla oli vaan perus sporttikoiran jumeja jotka aukenivat ihan ok. Solmussa toki mutta muuten ok… hyvä ja tarpeellinen käynti kuitenkin. Mummoon tuli ainakin puoli metriä lisää mittaa hoidon päätyttyä 

 

Mummo naatiskelee

Transsissa :D

 

Puolimetriä lisää mittaa :D 

Totolla oli sitten ruoto niin solmussa, ettei mitään tolkkua. Mutta niin vaan Virpi sai Toton kalvolinjat auki… 


Koko koira veti ihan kippuraan

Sama toisella puolella, kippurointi jatkui

Etujalkojen kalvotusten avaamista

Hissun kissun alkaa Totoonkin tulla mittaa lisää

Niskan käsittelyä

Leukojen avaamista

Ja tältä se sitten näyttää kun on rento ja hyvä olo :D 

#maailmanleveinhymy :D

Goa fasciahieronnassa

Goa pääsi elämänsä ensimmäistä kertaa fasciahierontaan. Vähän hätäapuaika saatiin, koska mieleen tuli että jos nämä Goan kiukuttelut johtuisivat osin myös kivistävästä olotilasta. Eikä paljon metsään mennyt 😫 Takajalkojen kalvotukset olivat aivan kiinni, samoin ylimenovaiheet selässä, toki se on hyvin tavallista paljon liikkuvalla koiralla. Mutta vasemman etujalan virheasentoa eikä niskan atlaksen jumeja saatu edes auki 😢 Uusi aika on varattu heti joulukuun alkuun.

Laserhoitoa jumiin

Takajalkojen käsittelyä

Selän ylimeno jumissa…

Yksi pahimmista ongelmakohdista

Lopussa Goa alkoi aivan läähättämään, taisi oloa helpottaa sen verran :)

Ja tähän perään sitten varmaan joku kysyy että miksi Goa on vielä täällä. No siksi että sellaista sopivaa kotia ei ole löytynyt josta olisi itselle tullut olo että tuonnehan Goa voisi muuttaa. Ja pakko näiden jo olemassa olevien kokemusten perusteella sanoa, että ei varmaan kovin helposti edes tule 😕 Omanlaisensa rytmi on löytynyt tähän yhdessäeloon koko lauman kanssa, mutta ei tämä helppoa ole. Sisällä meno on onneksi jo rauhoittunut ja tytöt makaavat samoilla sohvilla ja sängyissä ihan nätisti… Siltikin, jos sopiva uusi loppuelämänkoti kohdalle osuu niin asiaa harkitaan edelleen 🙂

Goa ja Aina

Fasciakäsittelyssä

Tänään oli sitten koko kööri jälleen Virpin luona fasciahieronnassa. Totolle tuli eilen pieni törmäys seinään ja se näkyi kropassa. Toto meni siis kylki edellä piiloa päin ja kaatoi sen. Vasemmassa lavassa oli tuntumaa asiasta, sekä oikeassa takareidessä. Näitä nyt lämpöhoidetaan ja toivotaan ettei tömäri aiheuta jatkossa ongelmia.

Saanalla oli vasemmassa lavassa myös huomauttamista liukastumisen jäljiltä sekä ilmeisesti Aina on jossain vaiheessa juossut Saanaa päin, koska jotain tömärin tapaista oli vasemmassa kyljeässä havaittavissa. Muuten kroppa ok kunnossa.

Ainalla ei ollut mitään käyttöjälkiä kummempaa. Takana nikamapinnat kiinni mutta ne lähtivät aukeamaan. Seuraava aika varattu sitten maaliskuun loppuun jolloin taas koko kööri hoitoon.

Vikapalassa

Tänään oli sitten vuorossa kalustohuolto Vikapalassa.

Toto oli vuorossa ensimmäisenä. Taisi olla jätkän elämän ensimmäinen huoltokeikka mutta hienosti Toto otti hoidon vastaan vaikka selkeästi teki kipeää. Paikat olivat niin jumissa että ensitöikseen piti antaa laseria että saatiin lihaksia pehmenemään. Olen kyllä erittäin ylpeä pojasta, miten hienosti se antoi käsitellä ja pusutteli loppupalkaksi Virpin 😘

Ilme kertoo että Toto ei ole ollenkaan varma onko tämä nyt hyvä vai huono asia

Niin toivottu reaktio! Toto rentoutui käsittelyssä täysin!

Ja antoi tehdä venytykset loppuun hienosti

Seuraavana oli vuorossa Aina ja eipä tarttenut kauaa miettiä miksi ei neito eilen halunnut purra 😐 Missälie koheltanut itsensä mutta kallonpohjassa oli sellainen lukko, ettei sitä edes saatu tällä käsittelyllä auki. Tarttee itse kevyesti taivutella ja hieroa korvien taustaa, jos saisi paikkaa pehmenemään. Taitaa oikeastaan selittää miksi on haukotellutkin kovin varovaisesti. Myös lanneselästä oli jumissa, mutta aukesi hyvin edellisen käsittelyn vuoksi.

Napsuteltiin varpaat ja hierottiin kalvopinnat auki vähän ylempää

Etujalan käsittelyä

Saanasta olin kotona katsonut että mitä hemmettiä sille on tapahtunut! Onko se käynyt varastamassa ruokaa vai miten on mennyt niin pulleaksi 🙄 No, sehän oli niin tukossa että oli vetänyt itsensä “ihan kasaan”. Pienen käsittelyn jälkeen tuli ainakin metri lisää mittaa ja se omituinen pullotus hävisi kokonaan. Muuten Saana oli hyvässä kunnossa. Toki käsittelyn tarpeessa mutta edellisten kertojen vuoksi ei mitenkään mahdoton.

Haaauuukotuttaa, sanoo Saana

Kyllä venyy

Aina sammui käsittelynsä jälkeen lattialle. Reppanalla hieman rankka hoito takana.

Doboilua ja hierontaa

img_6409

Goa iloisena lärpällä

Perjantaina vedettiin ekat treenit lärpällä. Ainalla kaikki vaan onnistuu, mutta Goa ja Saana ovat vähän ihmeissään että mikä tää villitys nyt on.. Tänään palloiltiin sitten oikein kunnolla ensimmäistä kertaa kotona (muutama kevyt kokeilu on ollut ihan vaan istumista pallon päällä jonkun sisälletulon jälkeen). Alkulämpät pihalla ja sitten vuoronperään palloilua sisällä. Aina taas osasi ja tekee kaiken, sille vaan kaikki kikkailu on ihan verissä Goalla ja Saanalla taas ei toimi perä, ei sitten millään. Muutenkin tasapainoa hakevat kumpainenkin ja paljon. Mutta hiljaa hyvä tulee

Illalla oli sitten Ainalla ensimmäinen oma hierontakäynti. Se oli jumissa.. ja aika pahasti Kyllä pistää jännittämään, että onko se jumissa vaan tosta kaikesta koheltamisesta, ettei siellä ole mitään pahempaa. Hieroja totes vielä lopuksi että ootte sitten viissiin vähän doboilleet kun Aina selkeästi aristeli vähän selän sivusuuntaisia lihaksia jotka doboillessa joutuvat koville. Totesin että Aina on ollut viikonlopun plus tämän päivän aikana varmaan sen 6-7min pallon päällä ja aina lämpättynä. Näin se vaan on rankka laji koirille.. ja tarttee sanoa että on tässä omistakin kintuista löytynyt sellasia lihaksia joiden olemassa olosta en tiennyt mitään Tuo pallon pitäminen jalkojen välissä on uskomattoman rankkaa puuhaa

img_6568

Anna mun kaikki kestää.. toteaa Aina

img_6569

Lavan käsittelyä

Agia, doboa jne

Touhupäivä olis ollut turha otsikko jälleen kerran niin pistettiin sitten jotain muuta. Aamusta Essi tuli meille treenaan Saanan ja Goan ja mä treenasin Ainan. Ihan sikamakeet treenit ja jopa G teki vain vitosella radan läpi! Meitsillä pamahti toisessa polvessa tiistain aksatreeneissä niin pakko ottaa vähän iisimmin ennen kuin saan polvituen siihenkin polveen. Ainan kanssa tehtiin kevyttä pentutreeniä ja siihen vielä meikän kintut tässä vaiheessa taipuivat. Saana kulki tosi eteenpäin vievästi, piippasi mennessään ja oli äärettömän hyvä. Jahka saadaan varoaika umpeen niin radat kutsuu taas! Kuvia galleriassa G & S.

290916_011

Saana kepittää

290916_168

Goa kääntymässä pituudelta

Iltapäivällä oli sitten meidän elämän ekat dobotreenit. Kaikki kolmet menivät reippaasti pallolle ja Saanalla jopa yritin tehdä “kettukieppiä” pallon päällä. Goa yritti istua kurrena ja Aina kökötti reippaasti muuten vaan. Sikakivaa ja meikällä otti kyllä niin reisiin se että pakko ostaa oma pallo! Lisäksi vielä Saana sai kunnon hieronnan ja Goa ja Ainu tsekattiin läpi. Ainun kanssa pitää mennä uudelleen kunnolla ajalla, mutta Goa ei tartte käsittelyä ja Saanallakin vasta ensi vuonna sitten jos ei nyt syksyllä jotain kummenpaa tapahdu.

dobolla

Kaikki reippaina pallon päällä

img_6110

Kaikki kokeilivat myös tassujen alle laitettavia pikkutyynyjä

img_6117

Aina käsitelyssä ensimmäistä kertaa.. jumia löytyi oikealta takaa ja uusi aika varattu

img_6189

Goalle laserkynää selkään

img_6172

Saana nautiskelee