Aihearkisto: t-pentue

Täsmäohjus kympin kisassa

Ann-Mari ja Kyyti (Täsmäohjus) hiihtivät kauden viimeisen kisan tänään Oulussa sijoituksen ollessa 2. Huima kausi takana. Kaikki kisat sijoittuen joko ensimmäiseksi tai toiseksi ja SM-ladulla upea 4.s sija huippunimien takana. Onnea isosti!

Lähdössä vielä rauhallista… kuva Mari Moisala

Kunnes päästiin baanalle! kuva Mari Moisala

Taktiikalle terveystuloksia

Konna (Taktiikka) läpivalaistiin uudelleen ja positiivinen yllätys tuli Kennelliitosta. Lonkat nousivat B/B (vuosi sitten C/C) ja selkä spondarin osalta puhdas SP0.

kuva Anni

Täsmäohjus SM4 2018

Ann-Mari ja Kyyti tänään SM-ladulla kovassa sakissa 4.s! Onnea isosti 🤗

Vauhdilla matkaan!

Kyytillä on kultainen juoksupää!

Täsmäohjus RM2 2018

Suuren suuret onnittelut Ann-Mari & Kyyti (Toimiva Täsmäohjus) Rotumestaruuskisojen toisesta sijasta! Hienoa työtä nuorella koiralla 😍

Kyyti RM2

Täsmäohjus ykköseksi

Ann-Mari ja Kyyti (Täsmäohjus) pistivät tänään suksea ja töppöstä toisen eteen siihen malliin että meno palkittiin ykkössijalla Tornion vetohiihtokisoissa! Suuret onnittelut!

Agi 1 Tunnetila ja Tyylitaju

Siskokset korkkasivat agilityuransa käyntiin Janakkalan kisoissa. Ainalle ekalta radalta vauhdikas hyl ja toiselta sitten ei niin hyvä hyl. Lyyli hyllytti ekan radan mutta toiselta hieno nollatulos sijoituksen ollessa 2. Onnea Noora ja Lyyli!

Neitokaiset kävivät myös mittauksessa ennen starttia. Aina 55,5 cm ja Lyyli 56 cm. Konna-sisko mitattiin 53,5cm.

Aina

Lyyli

JANKK-areenalla treenaamassa

Nooran kanssa treenailemassa JANKK-areenalla. Tärkeinpänä Ainalle korjaussarjaa viikonlopun tulevaa tokokoetta varten. Kokeenomainen palkaton treeni, Aina toisteli samoja virheitä kuin menneessä kokeessa joten pääsin puuttumaan niihin.

Totolla tehtiin ensin aksaa ja perään vähän rallattelua. Kontakti nyt ei ole vielä mitenkään valmis, mutta palkattomana treenirata..

Toton tuli kuuma :D

Saana rallatteli pari kertaa saman radan läpi… kovasti intoa ja halua on oppia, molemmilla. Tarttis päästä jonkun opastukseen edes kerran että saataisiin paremmin jutun juonesta kiinni.

Lyyliä oli myös kiva nähdä. ON se jumankauta nopee koira, ei muuta kuin Nooralle lykkyä pyttyyn että perässä pysyy 😅

Ryhmä Hau.. Toto, Saana, Aina & Lyyli

TK1 Tyylitaju

Onnea ihan superisti Noora ja Lyyli (Toimiva Tyylitaju) tänään Janakkalassa TK1 pistein 197,5. Suoritus oli kyllä joka pisteen arvoinen 😚

Kuva Noora

BH Aina

Tänään sitten Ainan kanssa bh-kokeessa. Ensimmäinen omalla kasvatilla tehty tulos. Oltiin ensimmäisenä paikkamakuussa. Meidän parina oli tervueren joka käyttäytyi sen verran epävarmasti ja aika meni kaiken maailman häröilyyn että tuomari keskeytti sen suorituksen. Onneksi sillä hieman pelotti olisiko se paikkamakuussa edes pysynyt. Kesken oman suorituksensa kävi mut haukkumassa kun seison selin Ainaan. Onneksi vain mut eikä Ainaa….

Aina oli hyvissä tiloissa koko kaavion. Hieman ehkä tasaantui loppua kohden mutta tykkäsin. Jäävät ei videolla ole, mutta muuten todistetusti ollaan oltu paikalla 😁 On se aika kultakimpale tuo ötökkä 😘

Suvi ja Aina olis tulossa tottelevaisuus suoritukseen :D kuva Silja Väisänen

Ready to rock? kuva Silja Väisänen

Vähän keulii… kuva Silja Väisänen

Vire säilyi.. kuva Silja Väisänen

Liikkeestä istuminen, kuva Silja Väisänen

Liikkeestä maahan, kuva Silja Väisänen

Voi muru me tehtiin se! kuva Silja Väisänen