Kirjoittajan arkistot: admin

Xcode

Tänään pääsin tapaamaan Goan poika Xcodea. Kiri on oikein mallikas malilapsi, luppakorvat ja toinen palli puuttuu, mutta se ei menoa haittaa. Mahtava avoin luonne, sosiaalinen, ei niin kiihkokahjo kuin äitinsä. Ihana nuori mies!

Kirin neljäntuulenkorvat :D
Jipii! Elämä edessä :D
Goa?! … Kiri…
Kessu hoiti setämiehen tavoin leikittämisen :)

Saanalle rally AVO HYV

Saanan kanssa toinen avoimen rallykisa tuloksena hyväksytty suoritus ja 87 pistettä. Tänään ei toiminut käännökset vasempaan.

Goa on poissa

Se pahin koitti.. se mitä pelkäsin. 

Alussa jo, tän lopun mä tiesin
Mut suruista viis, sut omaksi vaadin

Goa 27.12.2012 – 14.2.2019 “Saa mennä, juokse villi lapsi! Juokse!”

Saanalle rally AVO HYV

Jatkettiin Saanan kanssa kisaamista rallytokon avoimessa luokassa. Kisapaikkana oli tuttu PORSKin areena Porvoossa ja tuomarina meille uusi Anni Pekkala. Mielenkiintoisin hetki koettiin heti alkuunsa kun kävin kurkkimassa meidän tulevan radan… Siellä oli liikkeitä mitä ei oltu treenattu koskaan! Tiesin toki että uusia liikkeitä on tullut, mutta en löytänyt niitä avoimesta luokasta. Kompa sinänsä sillä kyseiset liikkeet ovat uusia alokasluokan liikkeitä ja kun en ole niitä minkään koiran kanssa treenannut tällä hetkellä niin eipä sitten oltu tehty niitä myöskään Saanan kanssa.

Pikaisesti koira autosta ja treenaamaan kuviot ja hyvinhän Saana onneksi ne oivalsi ja itse sain vain yhden virheen itse kokeen aikana näissä uusissa liikkeissä. Lopputuloksena meille 95 pistettä ja sijoitus 4. On se Saana aika top!

Liikkeet 8 ja 12 olivat meille uusia
Rallimummo <3

Hallikausi käyntiin!

Tätä on odotettu! Hallille ei ole matkaa kuin muutama minuutti ja oli vähän siinä ja siinä että sain edes treenikortin, koska en viime vuonna jaksanut Goan säätöjen takia enää yhtään mitään ylimääräistä.. kuten esim. talkoilua kisoissa. Muutenkin agility on jäämässä omalta osaltani taka-alalle. Toki tehdään jotain pientä, mutten enää näillä näkymin tule lajissa kisaamaan. Ei kestä kroppa eikä huvita se, että laji tuntuu vaikeutuneen aivan älyttömästi jo ykkösluokassa. Annetaan lainakuskien hoitaa kisaaminen :)

Kessu tutustui elämänsä ensimmäistä kertaa 6,5kk iässä agiesteisiin. Aloitettiin putken treenaamisesta ja kyllähän siihen hyvä tatsi saatiin. Lisäksi seuraamista… nyt on otettava härkää sarvista ja saatava kesään mennessä Kessu oppimaan seuraaminen “ihan oikeasti”.

Goa kävi tekemässä kaikkea säätöä. Ehkä enemmän meidän touhut on vielä suhteen luomista mutta toivoisin että voitais käydä vaikka rallytokossa starttaamassa tulevaisuudessa.

Saana treenasi rally avon kuvioita. Kevätkaudella on tarkoitus avoin luokka koluta läpi ja sitten saa mummeli jäädä eläkkeelle kaikesta virallisesta.

Totolle muutama nouto. Se on nyt unohtanut luovutuspaikan ja kiertää takaa sivulle kapula suussa.. voi elämä näitä jätkiä.

Aina kävi aksaamassa Essin kanssa JAUlla joten en tehnyt itse mitään sen kanssa.

Saanalla ei ikä paina
Iloinen Goa
Totomies putkessa
Parin päivän äksöni väsyttää jopa malinoisit.. Sisarukset sulassa sovussa.